Gaat u bouwen of verbouwen dan gaat u natuurlijk naar Houthandel Bruins!!

Wij leveren al uw hout of bouwmaterialen bij u aan huis, ook zagen en schaven is geen enkele moeite. Wij doen dat met heel veel plezier voor u. Vooral uw tuinhout bent u ook bij ons aan het juiste adres. Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Mogen wij ons allereerst even aan u voorstellen. Wij zijn een echt familiebedrijf dat al drie generaties bestaat. Het bedrijf is in 1910 opgericht als houtzagerij/ stelmakerij door Klaas Homan Bruins. De bomen die Klaas kocht werden gezaagd om deze vervolgens te verwerken in een schopsteel, wagenwiel of voor de verkoop van planken.

Na Klaas kwam Berend Homan Bruins en was er geen vraag meer naar wagenwielen, dus richtte hij zich op de verkoop van alle houtsoorten. Daarnaast begon hij ook met de verkoop van bouwmaterialen. Eerst werden de materialen per fiets geleverd en later kwam er een bestelauto.

Inmiddels is de derde generatie aan het roer. Aart Bruins heeft het bedrijf in 1989 samen met zijn vrouw Tiny Bruins overgenomen. Hij heeft het bedrijf opgezet als VOF hout & bouwmaterialen en onder hem is het bedrijf verder gegroeid. Inmiddels beschikt het bedrijf over meerder vrachtwagens en heftrucks.  Hiermee kunnen wij u zeer goed van dienst zijn met een uitgebreid assortiment en transport mogelijkheden.